Törökkanizsa

az én városom

2024. június 18.
Levente napja van.

Szülőföldön Magyarul

A zentai CMH iroda értesíti a polgárokat, hogy a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. meghirdette a „Szülőföldön magyarul” című pályázatot nevelési, oktatási, valamint tankönyv és taneszköz támogatás, továbbá hallgatói támogatás igénylésére a 2015/2016 –os tanévre. Pályázni már lehet, a végső határidő 2016. február 29.

Az űrlapok a csatolandó dokumentumokkal együtt átadhatók:
TÖRÖKKANIZSÁN a VMSZ ihelyi szervezetének irodájában (I. Karađorđević Péter u. 6 sz. 15-ös iroda) 2016. január 27-től február 24-ig minden szerdán 14-18 óráig

OROSZLÁMOSON a katolikus parókia hittantermében 2016.február 23-án (kedden) 9-13 óráig

MAGYARMAJDÁNYON a helyi közösségben 2016.február 9-én (kedden) 9-13 óráig
illetve Zentán a CMH irodában. (Boško Jugović u. 20/a. Ügyfélfogadás: hétfőtől csütörtökig 8-15h, péntekenként 8-14 h). További tájékoztatás kapható a 024/811-727-es telefonszámon.

PÁLYÁZATI ŰRLAPOK KAPHATÓK A HELYSZÍNEKEN.
Kötelezően csatolandó mellékletek nevelési – oktatási támogatás igényléséhez:
1. a pályázó szülő vagy nevelő szülő személyazonossági igazolványának fénymásolata; (Csippes igazolvány esetében a kártyaolvasóról kinyomtatott adatlapot kell csatolni.)
2. a gyermek(ek) születési anyakönyvi kivonatának fénymásolata (ha rendelkezik személyi igazolvánnyal akkor annak fénymásolata is)
3. a kiskorú gyermek óvodai / iskolai előkészítő-, vagy iskolalátogatási igazolásának eredeti példánya, amely tartalmazza az adott osztály/tagozat/csoport (pl.:a,b,c) tannyelvének megjelölését és az igazolatlan órák számát

Kötelezően csatolandó mellékletek hallgatói támogatás igényléséhez:
1. a pályázó hallgató személyazonossági igazolványának fénymásolata; (Csippes igazolvány esetében a kártyaolvasóról kinyomtatott adatlapot kell csatolni.)
2. a hallgató egészben vagy részben magyar nyelven történő felsőfokú oktatásban való részvételét igazoló irat eredeti példánya.

// Törökkanizsa az én városom - 2016 január 18.