Törökkanizsa

az én városom

2023. január 31.
Marcella napja van.

Szeptember 1-jétől új helyen a Kincstár Igazgatóság

Szeptember 1-jétől új helyen fogadja ügyfeleit a Kincstár Igazgatóság törökkanizsai kirendeltsége: a városközpontban, az I. Karađorđević Péter király u. 6. szám alatt, a volt Vajdasági Fejlesztési Bank székhelyén. A kirendeltséget az Önkormányzat épületéből költöztették át, a kulcsokat pedig jelképesen községünk polgármestere, dr. Radovan Uverić adta át a szolgálat vezetőjének, Popadić Milenának.

Átköltözésünk sokat jelent a polgárok számára – mondta Popadić Milena. – Olyan intézmény vagyunk, amely az ő érdekükben végzi tevékenységét, így meggyőződésem, hogy az új székhelyünk jobb, kényelmesebb lesz, s az ügyfelek elégedettebbek lesznek. Szolgáltatásaink pedig, többek között, gyorsabbak lehetnek, hiszen sokkal több hely áll a rendelkezésünkre – tette hozzá Milena.

Amikor június 1-jén átvettük az Önkormányzat irányítását, szembesültünk azzal, hogy az intézmény számára nem megfelelő az épületben biztosított helyiség – magyarázza községünk polgármestere, dr. Radovan Uverić. –Úgy véljük, az új megfelelőbb lesz mind a polgárok, mind pedig a szolgálat dolgozói számára. Mindenképpen a polgárok számára jelent a legtöbb pozítívumot, hiszen a kirendeltség a legszűkebb városközpontban kapott helyet, közvetlenül a posta mellett, s megfelelő térrel rendelkezik a hatékony munkához. Úgy vélem, mindenki elégedett lesz. Az önkormányzatban pedig felszabadulnak bizonyos helyiségek, amelyek felújításra szorulnak.

Forrás: Noviknezevac.rs

// Törökkanizsa az én városom - 2016 szeptember 2.